de kracht van je aura

de kracht van je aura

Ontgrendel je volledige potentieel
met de natuurlijke krachten van je aura

Aura verwijst naar de energie die door het menselijk lichaam wordt uitgezonden en wordt visueel voorgesteld als een soort van wolk lichtgevend licht dat ons omringt. Je energie is net zo uniek als je vingerafdruk, en dus een belangrijk onderdeel van je identiteit.

“Het is niets anders dan een lichtgevend licht dat het menselijk lichaam omringt”

Aura identificeren | Het elektromagnetische energieveld 

Elk menselijk lichaam geeft een bepaalde hoeveelheid elektriciteit vrij, waardoor een elektromagnetisch veld ontstaat dat aanleiding geeft tot aura’s. Deze aura’s manifesteren zich als een wolk van gekleurd licht of energie rond ons lichaam, en spelen een belangrijke rol in onze interacties met anderen. Heb je ooit iemand ontmoet en het onmiddellijke verlangen gevoeld om afstand te nemen? Deze reactie is vaak een reactie op de energie die ze uitstralen. Aura’s bestaan ​​uit meerdere lagen in het lichaam die op elkaar inwerken en een omgeving creëren die bevorderlijk is voor verschillende interacties. Je aura bevat informatie over jou, je kwaliteiten en hoe je relaties met anderen aanpakt en beleeft.

Aura-kenmerken begrijpen | Je innerlijke zelf onthullen

Ieder mens heeft een duidelijk energieveld dat hem omringt en dat in wisselwerking staat met zowel levende als niet-levende entiteiten in de wereld. Deze energievelden bieden waardevolle inzichten in de mentale toestand van een persoon, vaak weergegeven door verschillende energieën en kleuren. 

Soorten Aura-energie | Je karakter onthullen

Meestal kun je de aura’s indelen in de vorm van kleuren en energie. Als het echter om energie gaat, zijn ze volgende principes van Human Design verdeeld in vijf verschillende types. Elke energie vertegenwoordigt het karakter van het soort levenskracht-energie die iemand meegekregen heeft bij de geboorte en vertelt meer over hoe je als persoon energie uitwisselt met de wereld rondom je. Weten tot welk type jij behoort, kan je helpen om je energie op een juiste manier te leren gebruiken, en kan zo vermoeidheid of zelfs een burn-out vermijden.

 • G e n e r a t o r :
  Mensen met een generator-aura hebben een open en uitnodigende energie waar anderen zich door aangetrokken voelen. Generators kunnen heel goed aanvoelen of ze iets willen doen of niet. Ze halen hun voldoening uit toewijding aan iets wat ze leuk vinden, gedijen op relaties en vormen gemakkelijk vriendschappen.
 • M a n i f e s t o r :
  De uitstraling van een manifestor duwt mensen soms onbewust weg om hun energie te sparen voor belangrijke zaken. Voor een manifestor is het belangrijk om de leiding te nemen en ligt de focus niet zozeer op het behagen van anderen. Ze hebben doorgaans een relatief gesloten karakter en houden hun worstelingen en problemen liefst voor zichzelf. Alleen het Manifestor type is bij uitstek geschikt om zelf meteen in actie te komen en anderen tot actie aan te zetten.
 • M a n i f e s t i n g G e n e r a t o r :
  Mensen met de uitstraling van een manifesting generator belichamen het perfecte evenwicht binnen de samenleving. Waar een ‘gewone’ generator aan een rustig tempo blijft gaan, wacht de manifesting-generator het juiste moment af. Eens ze dit moment gevonden hebben, gaan ze echter in volle snelheid op hun doel af. Ze fungeren als Yin en Yang en handhaven een uniek evenwicht van al hun energieën.
 • P r o j e c t o r :
  Mensen met projector-energie bezitten het vermogen om de energie van anderen te absorberen en zich te verdiepen in hun innerlijke gedachten. Deze indringende uitstraling maakt hen bijzonder leerrijk, invloedrijk en krachtig waardoor ze anderen kunnen begeleiden en bewust maken van hun talenten, op voorwaarde dat ze hiervoor uitgenodigd worden.
 • R e f l e c t o r :
  Reflectors bezitten een aura die de energieën weerspiegelt die door anderen via trillingen worden verzonden. Hun aura is op alle vlakken open. Als een kameleon nemen ze de emoties van anderen over. Dit maakt hun erg gevoelig voor beïnvloeding van buitenaf, waardoor het voor hen moeilijk kan zijn te begrijpen wie ze zélf zijn. Ze kijken naar de samenleving vanuit hun vogelperspectief en kunnen hierdoor niet enkel anderen goed begrijpen en advies geven, maar ook de dynamiek van een samenleving goed snappen.

In de huidige samenleving omarmen veel spirituele individuen het concept van aura, terwijl sceptici het misschien afdoen als louter spiritueel geloof. De impact ervan op ons leven is nochtans sterk. Als je aura, jouw persoonlijke energieveld, niet in balans is, kun je negatieve energie aantrekken en kwetsbaar worden voor energiezuigers (of er zelf een worden). 

De grote hoeveelheden negatieve en digitale energiestromen waar we dagelijks aan worden blootgesteld, zorgen hier oa. voor. Het is dus belangrijk om je aura-hygiene op orde te hebben, zodat je energie op de juiste frequentie blijft en je de beste versie van jezelf kunt zijn. Er zijn intussen tal van verschillende medische behandelingen en meditatietechnieken gericht op het verbeteren van de innerlijke vrede.

Healers zijn gespecialiseerd in het identificeren en analyseren van deze energieën om problemen op te sporen en oplossingen te bieden. Door reiniging van het aura wordt de negatieve energie verdreven en wordt het beschadigde fysieke en mentale welzijn hersteld. Door de aura te veranderen wordt de innerlijke rust vergroot, wat leidt tot een stressvrij leven.

“Elk levend organisme en niet-levend organisme in deze wereld heeft een specifiek energieveld dat met elkaar in wisselwerking staat. ”

Begin vandaag nog aan je Human Design reis

Het concept van Human Design en energietypes lijkt in eerste instantie misschien ingewikkeld, maar ik begeleid jou graag op jouw pad naar evenwicht en een gezonde levensstijl. Ik heb een schat aan kennis om je energiebalans te verbeteren en je volledige potentieel te ontsluiten. Voor het slagen van jouw proces is het van cruciaal belang om de juiste coach te vinden die met je resoneert. Ik ben graag de reisgids tijdens jouw reis van zelfbewustwording en transformatie.

Ontgrendel je volledige potentieel en ervaar de transformerende kracht van je aura. Hiermee bereik je een nieuw niveau van welzijn en word je een magneet voor positive energie in je leven. Ontdek vandaag nog de basisbeginselen van jouw energietype en download het Human Design stappenplan naar succes.

Geniet van jouw reis van zelfontdekking en empowerment!


BEN JE KLAAR OM JE VOLLEDIGE POTENTIEEL TE ONTSLUITEN?