hoe kan human design jou helpen?

Elke negatieve gedachte, elke beperkende overtuiging die tussen je huidige en je authentieke zelf staat, werd uitgelokt door de buitenwereld. Vanaf het moment dat we geboren worden staan ​​we onder enorme invloed van onze familie, vrienden, opvoeders, leraren en de samenleving in het geheel. We zijn dus ‘geconditioneerd’. Human Design helpt jou om te deconditioneren van een leven op de voorwaarden van anderen zodat je minder weerstand en meer voldoening kan ervaren. 

Human Design gaat over het bewust worden van deze conditioneringen, zodat je deze – en al het andere dat je niet bent – kan loslaten. Aan de hand van je bodygraph kun je allerlei zaken te weten komen: je type, je manier van reageren, wat voor weerstand je ervaart als je niet ‘natuurlijk’ reageert, hoe je handelt als je jezelf bent, wat voor beloning je dat oplevert en wat de belangrijkste thema’s in je leven zijn.

Human Design kan ook goed worden gebruikt om inzicht in anderen te krijgen. Ouders kunnen bijvoorbeeld ontdekken waarom hun kind op een bepaalde manier reageert en daar rekening mee houden in de opvoeding. In bedrijven kunnen effectief samenwerkende teams worden gevormd en je kunt ontdekken waarom die geliefde of dat familielid een bepaald gevoel bij je oproept. Maar bovenal kun je jezelf leren kennen én accepteren. Het helpt je afstemmen op je eigen waarheid, jouw unieke gaven (en de valkuilen die daarbij horen) en je levensdoel. 

Bij welk deel van mijn leven kan Human Design mij ondersteunen? 

Human Design kan je helpen in alle aspecten van je leven, of je nu worstelt met jouw doel, carrière, in de liefde of gewoon het gevoel hebt dat je ergens vast zit. 

Je Human Design leren kennen: 

  • bevestigt wat je al weet, voelt of hebt gevoeld over jezelf.
  • geeft je volledige toestemming om alle deeltjes van jezelf te omarmen
  • geeft je het (zelf)vertrouwen om echt volledig in je kracht te stappen.
  • bevestigt de thema’s die je hebt opgemerkt in je leven en relaties. 
  • geeft je dieper inzicht in waarom je bent zoals je bent & je voelt wat je voelt.
  • stelt je in staat om dingen niet persoonlijk op te vatten omdat je beseft dat alles slechts energie is. 
  • verdiept je compassie, geduld en uiteindelijk liefde voor jezelf en anderen.

Een gepersonaliseerde gids of reading kan jou in contact brengen met je waarheid, doel en super powers. We bekijken ook je zwakke punten en potentiële valkuilen, zodat je deze in je voordeel kunt leren gebruiken. Eens je begrijpt waarin jij verschilt van de ander, kan je jezelf onderscheiden van de rest. Kies je eigen weg en zet jouw magnetische aantrekkingskracht in werking! 

download hier

JOUW STAPPENPLAN VOOR SUCCES
EN ONTDEK ALLES OVER DE BASIS VAN HUMAN DESIGN!

De pdf wordt naar je toegestuurd via e-mail.
Het kan even duren eer het stappenplan in je inbox belandt. Check ook je spamfolder.

Laten we kennis maken!

Als je meer info wil of me een persoonlijk berichtje wil sturen,

klik dan op de knop hieronder