waar komt human design vandaan?

Human Design werd in 1987 door een mystieke ervaring ontvangen als een “download” door Ra Uru Hu op Ibiza. Hij kreeg hiermee een openbaring in de mechanische natuur van het universum. Hij werkte de doorgekregen informatie uit, experimenteerde ermee en zo ontstond een systeem om de natuur van de mens te verklaren: Human Design. Hoewel de kennis over Human Design pas aan het eind van de jaren ’90 bekend werd, gaat de grafiek zoals die vandaag de dag te vinden is, terug tot de 18e eeuw.

Human Design zou je kunnen omschrijven als de wetenschap van differentiatie. Het bestudeert waarom we allemaal uniek zijn. Waarschijnlijk wist je al dat je DNA uniek is. Maar wist je dat onze energie ook uniek is? Kort gezegd, verdeelt Human Design de mensheid in een aantal types, die elk op een specifieke manier functioneren qua energieveld. Het grootste percentage van de mensheid zijn Generators – 38%. De overige energietypen zijn de Manifestor – 8%, de Manifesting Generator – 33% en de Reflector, de unieke eenhoorn van Human Design met slechts 1% van de bevolking. De Projector komt pas later in beeld.

historiek

Vóór 1781 werden we als mensen gedreven door onze primitieve instincten. In onze Human Designgrafiek zag je toen slechts 7 chakra’s (energieknoop-punten).

We besteedden onze tijd aan het vinden van voedsel en een veilige plek om te overnachten. Daarnaast verbruikten we onze energie door altijd op onze hoede te zijn en altijd klaar te staan voor een gevecht. Onze taak was om te overleven en in relatie met andere mensen was onze band puur gericht op de voortplanting en dus seksueel van aard.

Vanaf 1800 vinden we verbinding en verbondenheid door bewustzijn en zijn alle mensen geëvolueerd naar 9 energieknooppunten. Human Design noemt dit energiecenters. Twee van de 7 chakra’s werden opgesplitst: hartchakra (G-center + egocenter) en de zonnevlecht (emotioneel center + milt center).

Dit is ook het moment waar de Projector voor het eerst in beeld komt en nu ongeveer 21% van de bevolking uitmaakt.

download hier

JOUW STAPPENPLAN VOOR SUCCES
EN ONTDEK ALLES OVER DE BASIS VAN HUMAN DESIGN!

De pdf wordt naar je toegestuurd via e-mail.
Het kan even duren eer het stappenplan in je inbox belandt. Check ook je spamfolder.

Laten we kennis maken!

Als je meer info wil of me een persoonlijk berichtje wil sturen,

klik dan op de knop hieronder