human design

We can change the world and it starts with us.
Your Human Design is your key to understanding your energy,
your life purpose, your life path and your soul’s journey in this lifetime. The fulfilment of your potential and purpose is the greatest gift you can give the world. When we see ourselves as the precious,
once-in-a-lifetime cosmic event that we are, then we can create
a life in alignment for ourselves. 

KAREN CURRY PARKER
handleiding voor je leven

We zeggen soms al lachend: “had ik maar een handleiding voor mijn leven”. En dan liefst een die jou toont wat jouw sterke punten en zwakke plekken zijn en in welke omgeving jij je het gelukkigst voelt.
Wel, wat als ik jou zeg dat die bestaat? 

Human Design kan jou namelijk die inzichten geven. Het systeem is een instrument voor bewustwording. Het helpt je om je eigen gedrag beter te begrijpen. Het uitgangspunt hierbij is dat ieder mens een unieke blauwdruk heeft. Als je echter op zoek bent naar een quick-fix voor ‘verlichting’, moet ik je teleurstellen. Het is namelijk geen zelfhulptool maar eerder een kunstvorm. Het leert ons de kunst van écht leven. 

de bodygraph

Human Design giet de genetische code van onze aura, het onzichtbare energieveld rond je lichaam, in een grafiek. Je aura bevat informatie over hoe jij geprogrammeerd bent hoe anderen geprogrammeerd zijn, hoe de chemie tussen mensen is en hoe de tijd ons beïnvloedt. Het geeft je handvatten van hoe jij je maximale potentieel kunt benutten. Je ontdekt waar je aangeboren innerlijke kracht ligt, op welke vlakken jij de wereld in je opneemt en waar je je mogelijk door laat afleiden. Dit zijn jouw valkuilen, maar tegelijkertijd ligt daar ook jouw innerlijke wijsheid. Al deze elementen maken deel uit van je unieke energetische imprint en worden visueel voorgesteld in de ‘bodygraph’.

keer terug naar jouw essentie

Human Design helpt je om zowel je authentieke zelf als de ander beter te leren kennen. Je wordt je bewuster van je eigen energie en wat die teweeg brengt in je omgeving maar ook omgekeerd, welke invloed de omgeving heeft op jou. Dankzij het deconditioneringsproces, kan je patronen loslaten die je in je kindertijd hebt opgepikt maar jou niet langer dienen. Het helpt je om de waarde van jouw authenticiteit te herontdekken.

“Human Design helpt ons om het onderscheid te maken:
wie ben ik en wat zijn de patronen die ik van mijn omgeving overneem?”

no one-size-fits-all

Als je net als ik bent, heb je waarschijnlijk meerdere workshops over persoonlijke groei bijgewoond en veel zelfhulpboeken gelezen. Misschien heb je zelfs bepaalde methodes geprobeerd om je te helpen ‘blokkades’ op te heffen en jezelf ‘los te maken’. Maar – ook al doe je alles ‘goed’ – je hebt nog steeds niet de resultaten gezien waar je op hoopte. Het is niet jouw schuld. 

De belangrijkste reden waarom je niet het succes hebt waar je zo hard voor hebt gewerkt, is omdat er nu eenmaal geen standaardbenadering van het leven bestaat. Elk individu is even belangrijk en waardevol. We hebben allen een eigen energetische blauwdruk en unieke stijl om succesvol in het leven te staan. Wat voor de ene persoon werkt, werkt niet noodzakelijkerwijs voor de ander. Het gaat erom uit te testen wat er wél werkt voor jou. Dankzij de tips & tricks uit jouw Human Design grafiek kan je hiermee gaan experimenteren en jouw persoonlijke ‘succesformule’ ontdekken om te creëren wat je wil in het leven. 

Human Design leert je naar je bodygraph te kijken als een verhaal. In de loop van je leven is je verteld wie je bent. Misschien heeft dat verhaal geleid tot een carrièrepad waar je ziel niet echt van gaat zweven. Misschien heb je door jouw verhaal patronen geleefd die je ervan weerhouden te geloven dat je kunt krijgen wat je echt wilt in je leven. Misschien is het verhaal dat je al je hele leven probeert vol te houden niet eens echt jouw verhaal. Human Design geeft je de woorden – het verhaal – van wie je werkelijk bent. Als je een authentiek leven wilt creëren – een leven dat van jou is – moet je beginnen met te weten wie je bent en wat je moet doen om het verhaal te gaan leven waarvoor je geboren bent. Volg de route van je Human Design kaart en open de weg naar een uitgelijnd, authentiek, vitaal en betekenisvol leven.

Zoals Karen Curry Parker het zo mooi omschrijft, leert Human Design je naar je bodygraph te kijken als een verhaal. Het moment van je conceptie markeerde een belangrijke, eenmalige gebeurtenis. Op dat moment verbond het universum jouw ziel met een krachtig verhaal, het verhaal van jouw leven. Jouw verhaal is zo uniek dat het nooit eerder op de planeet is geweest en ook nooit meer op de planeet zal zijn. In de loop van je leven ben je misschien je verhaal vergeten. Er is je misschien verteld dat je op een bepaalde manier ‘moet’ zijn, je op een bepaalde manier moet gedragen en dat er sleutelformules zijn die je moet volgen om succesvol of gezond te zijn. 

Als je een beetje zoals mij bent, heb je misschien moeite gehad om je ergens thuis te voelen of de juiste relaties, jobs of jouw missie in het leven te vinden. Misschien heb je de regels heel goed gevolgd en toch niet de resultaten gekregen waar je op hoopte. Misschien heeft je zoektocht jou uitgeput en niet goed genoeg laten voelen. Misschien heb je het contact verloren met het krachtige verhaal van wie je werkelijk bent en heb je het gevoel dat er iets mis is met je. Wel ik kan je nu al vertellen dat er helemaal niets mis is met jou! Je moet je alleen herinneren wie je werkelijk bent… 

Net omdat iedereen uniek is, is het ook logisch dat er geen algemene richtlijnen bestaan voor gezondheid en vitaliteit, overvloed, relaties, werk of succes in het leven. De definitie van succes is namelijk even uniek voor ieder van ons als wij zelf zijn.

De grootste bron van pijn in het leven is het loskoppelen van ons authentieke zelf. Je bent dan niet meer verbonden met het echte verhaal van wie je werkelijk bent. We verstoppen de krachtige essentie van wie we zijn achter maskers of proberen om ons in een of ander keurslijf te proppen. Dat maakt dat je een constant gevoel van rusteloosheid en stress ervaart. Je voelt je ongelukkig omdat niet je levensdoel leeft of trouw bent aan jezelf. Je wordt je ervan bewust dat er misschien wel meer in het verhaal zit maar je kan er je vinger niet opleggen. Human Design is een krachtig hulpmiddel om je te helpen je verhaal te herinneren. 

In de loop van je leven is je verteld wie je bent. Misschien heeft dat verhaal geleid tot een carrièrepad waar je ziel niet echt van gaat zweven. Misschien heb je door jouw verhaal patronen geleefd die je ervan weerhouden te geloven dat je kunt krijgen wat je echt wilt in je leven. Misschien is het verhaal dat je al je hele leven probeert vol te houden niet eens echt jouw verhaal. Human Design geeft je de woorden – het verhaal – van wie je werkelijk bent. Als je een authentiek leven wilt creëren – een leven dat van jou is – moet je beginnen met te weten wie je bent en wat je moet doen om het verhaal te gaan leven waarvoor je geboren bent. 

Je persoonlijke Human Design chart kan je sterktes, je zwaktes en misschien wel het belangrijkste, jouw volle potentieel onthullen. Omarm de kans om te groeien eens je de strategie & autoriteit van jouw energietype begrijpt. Door eenvoudigweg de aanwijzingen uit je Human Design handleiding te volgen, open je de weg naar een uitgelijnd, authentiek, vitaal en betekenisvol leven. 

Voor een leek kan je bodygraph volstrekte tovertaal lijken. Als Human Design Gids heb ik geleerd om je kaart te interpreteren. Eens we die ontcijferd hebben, zal je zien dat die jou solide, werkbare strategieën geeft en toont wat je precies moet doen om het beste uit jezelf naar boven te halen en jouw leven af te stemmen op het ware verhaal van wie jij werkelijk bent.

Ik help jou graag om je geheugen op te frissen, om die innerlijke rusteloosheid die je misschien voelt tegen te gaan en om je te helpen de belangrijkste vragen in de wereld te beantwoorden: Wie ben jij? En waarom ben je hier? 

Zin om samen in jouw Human Design te duiken en te kijken hoe jij het beste in jezelf kan  boven halen? 

Bestel hier jouw persoonlijke Human Design Gids of boek een Human Design Reading! 

Tot snel?  

Liefs,

Deborah 
xx

download hier

JOUW STAPPENPLAN VOOR SUCCES
EN ONTDEK ALLES OVER DE BASIS VAN HUMAN DESIGN!

De pdf wordt naar je toegestuurd via e-mail.
Het kan even duren eer het stappenplan in je inbox belandt. Check ook je spamfolder.

Laten we kennis maken!

Als je meer info wil of me een persoonlijk berichtje wil sturen,

klik dan op de knop hieronder

download hier

JOUW STAPPENPLAN VOOR SUCCES
EN ONTDEK ALLES OVER DE BASIS VAN HUMAN DESIGN!

De pdf wordt naar je toegestuurd via e-mail.
Het kan even duren eer het stappenplan in je inbox belandt. Check ook je spamfolder.